Taivalkunnan kyläkirje 12.6.2018

Messut Nokialla tapahtumassa Taivalkunnalla oli Nokian kylien kanssa yhteinen osasto. Meidän kylää ja toimintaa messuilla esitteli Anja Mattila. Kiitos Anjalle!

Kylän avoimet pesäpallopelit ovat 14.6, 28.6, 12.7 ja 26.7.2018 kello 18.30 alkaen koulun pihassa. Tarkempi tieto on kylän nettisivuilla tapahtumakalenterissa.

Summer Pop Up kesäkiertue on Taivalkunnan koulun pihassa tiistaina 19.6 kello 13.00 -17.00. Nyt koko perheen voimalla tutustumaan kiertueeseen ja Pop-Up -bussiin. Järjestäjä on Nokian kaupungin nuorisopalvelut ja lisää tietoa tapahtumasta löytyy kylän sivuilta tapahtumakalenterista sekä kaupungin sivuilta.

Nokian matkailun kehittämiseen tähtäävä Visit Nokia -sivusto on nyt auki. Visitin kohtaan näe&koe tehdään alasivu Nokian kylät, jonka alta jokainen kylä löytyy kuvalla, esittelytekstillä ja yhteystiedoilla. Jos sinulla on ajatuksia tai ehdotuksia asian tiimoilta, niin ole yhteydessä minuun. Kehitetään koko kylän väen voimin tätä osiota. Sinun näkemyksesi on hyvin arvokas ja tervetullut tuki ”kylähallitukselle”.

Kolumni, joka kertoo Olli -papasta ja Taivalkunnan lapsista oli 6.6. Nokian Uutisissa. Jos kiinnostaa, niin käy katsomassa vaikka kylän sivuilta lehtileikkeistä.

Taivalkunnan kylät ry:n jäsenmaksu 2018 on viisi (5) euroa/jäsen. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua, niin ei hätää, sillä voit tehdä sen nyt. Tässä tilitiedot:

– nimellä:      Taivalkunnan kylät ry
– tilille:           FI98 1158 3500 0906 69
– viite ja viesti: 2018003 ja jäsenten nimet

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi,

www.nokiankylat.fi/taivalkuntawww.facebook.com/taivalkunta/.