Taivalkunnan kyläkirje 22.12.2018

Taivalkunnan kylät ry:n syyskokous oli 13.11 ja sen kokouskutsu, esityslista ja pöytäkirja löytyvät kylän verkkosivuilta.

Joululaulujen ilta oli 19.12 ja iloista väkeä oli paikalla ihan mukava määrä. Illan järjestäjä oli kyläyhdistys. Juhlasali oli oppilaiden somistama. Väliajalla kyläyhdistys tarjosi ilmaiset glögit ja pikkuleivät ja iloinen puheensorina täytti ilman. Tarjoilupöydällä oli lipas, johon oli mahdollisuus antaa rahaa lahjoitettavaksi Suomen Punaisen ristin Joulukeräykseen.

Ensi vuoden toimintasuunnitelma on luettavissa kylän sivuilta. Talvitapahtuman, kyläillan, kevätkokouksen ja kevätriehan tapahtuma-ajat päätetään heti alkuvuodesta ja laitetaan näkyviin.

Kylää koskevat ideat ja mahdolliset murheet voi toimittaa minulle. Tartumme niihin rajallisten mahdollisuuksiemme mukaan, joten pyri hankkimaan myös ideallesi toteuttaja. Myös henkilökohtaisissa asioistasi ja ongelmistasi voittaa ottaa minuun yhteyttä täysin luottamuksellisesti ja halutessasi ne pysyvät meidän kahdenkeskeisinä. Haluatpa sitten vain keskustella tai kuulla näkemyksiäni. Olen myös hyvä kuuntelija.

Alkavana vuonna toivon kylän väen kirjoittavan artikkeleita muistoistaan, kokemisistaan ja mielipiteistään. Kaikki hyvän maun täyttävät jutut julkaistaan netissä Taivalkunnan kylien sivustolla. Historiaa olisi hyvä tallentaa tuleville sukupolville myös tarinoiden muodossa. Ehkä kirjoitan niistä kirjan.

Annan lämpimän kiitokseni kuluvan vuoden saumattomasta yhteistyöstä koko Taivalkunnan kylät ry:n hallitukselle ja koulun henkilökunnalle sekä kaikille toimintaamme avustaneille henkilöille ja tahoille.

Joulu on jo ovella ja toivotan yhdistyksen hallituksen puolesta kyläyhteisöllemme rauhaisaa jouluaikaa ja onnellista uutta vuotta 2019. Toimitaan ensi vuonnakin yhteistyössä.

Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.