Taivalkunnan kyläkirje 25.5.2018

Taivalkunnan kylät ry:llä on Nokian kylien kanssa yhteinen osasto messuilla. Messut ovat jäähallilla 26.5. klo 10-17 ja 27.5. klo 10-16. Käykääpä messuilla.

Kylän avoimet pesäpallopelit ovat 14.6, 28.6, 12.7 ja 26.7.2018. Tarkemmin niistä on kylän nettisivuilla tapahtumakalenterissa.

Taivalkunnan kylä sai julkisuutta, kun Valkeakoskella Ritvalan kylän Helkajuhlilla myönnettiin kylätoiminnan tiennäyttäjän tunnustuspalkinto kyläyhdistyksemme puheenjohtajalle Olli Sorvalle. Asiasta on lisää kylän sivuilla. Sivuilla on artikkeli myös eilen olleesta kylvöjensiunauksesta sekä paljon muuta tietoa. www.nokiankylat.fi/taivalkunta/ .

Taivalkunnan sähköpostilistalle voi liittyä kuka tahansa ilmoittamalla minulle sähköpostiosoitteensa. Tältä listalta voi pyytää tietojensa poistoa koska vain, ja ne myös poistetaan pysyvästi. Postituslista (ja numeroluettelo) pitävät sisällään suojeltuja henkilötietoja ja listaa käytetään rajatusti vain kylää tai kyläläisiä koskevien yhteisten asioiden ja tapahtumien tiedottamiseen. Yhteystietolistaa ei anneta kenellekään eteenpäin. Sähköpostit lähetetään piilokopiona, niin että vastaanottajat eivät voi nähdä toistensa tietoja. Ota yhteyttä, jos jäi kysyttävää, vastaan mielelläni.

Kyläkirjeet eivät ole jäsenkirjeitä eikä kyläasioiden postilista liity mitenkään Taivalkunnan kylät ry:n jäseniin tai jäsenrekisteriin, johon kerärään rekisteröidyistä perustietoja. Ko. rekisteristä yhdistyksellä on luonnollisesti olemassa rekisteriseloste, jonka saat yhdistyksen sihteerin (tai minun) kautta.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva

olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi,

www.nokiankylat.fi/taivalkunta,

www.facebook.com/taivalkunta/.