Taivalkunnan kyläkirje 16.8.2019

Pilates-tunnit ovat tiistaisin alkaen 27.8. kello 18-19 koululla. Vetäjänä toimii Suvi Suur-Inkeroinen. Ilmoittautumiset suoraan Suville ja mieluiten sähköpostilla suvi@suvintuulet.fi. Luonnollisesti mukaan voi lähteä koska vaan, jos tilaa on, mutta ennakkoilmoittautuminen olisi vetäjän toivomus.
Hinnat: 10 krt/95€, 5krt/50€, kertamaksu 11,50€. Maksaa voi paikan päällä ensimmäisellä kerralla, samaten onnistuu kertakorvaukset jokaisen tunnin alussa. Vetäjän kotisivut ovat www.suvintuulet.fi ja puhelinnumero on 0408453886, mutta asiointia toivotaan ensisijaisesti ja mahdollisuuksien mukaan sähköpostilla.
Pilates on rauhallinen ja hellävarainen ryhmäliikuntatunti, joka yhdistää voiman, liikkuvuuden ja kehon- ja mielenhallinnan, joten pukeudutaan joustaviin vaatteisiin ja mennään mukaan ja kokemaan. Sopii sukupuoleen katsomatta kaikenikäisille ja kuntoisille.

Muistutus! Lapsien koulutyöt alkoivat. Muistetaan kohteliaisuus ja huomaavaisuus liikenteessä sekä otetaan huomioon, että paljon lapsia on mukana menossa.

Syksyn tapahtumien aikataulu on vielä avoin, joten palaan niihin myöhemmin. Tapahtumista on tulossa tieto totuttuun tapaan kylän kotisivuille.

Koostan Taivalkunnasta kirjaa. Tarinoista ja henkilökuvauksista ilmenee entisajan elämäntavat ja perinnetyöt sekä kyläilme. Mukaan mahtuu ja ehtii vielä. Tarina voi olla esim. henkilön koko elämäkerta, jokin yksittäinen muisto, tapahtuma tai jonkin tekemisen perinneohje. Jos sinulla on työn alla tarina, jonka voit jakaa, niin toimita se lähipäivinä minulle. Koskaan en ole taittoa (sivunvalmistusta) tehnyt, mutta nyt on tarkoitus taittaa tämä omakustanteinen kirjani. Hyviä tarinoita olen saanut ja toivottavasti amatööri saa taitettua ne luettavaksi kirjaksi.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.