Tervehdys

 

Pilates-tuntien mahdollisuus, ja näitä on kylälle toivottu.

Kyl√§n koululle olisi mahdollisuus saada tuntien ohjaaja. Sama henkil√∂, joka oli pari vuotta sittenkin. Edellytys on, ett√§ jokaiselle tunnilla tarvitaan v√§hint√§√§n 9 osallistujaa ja t√§ll√∂in hinta olisi 15‚ā¨/krt. Eli sitoutuneita k√§vij√∂it√§ v√§hint√§√§n tuo m√§√§r√§ tuolla hinnalla. 9 tai 10 kertaa yhteens√§ varmaan mahtuu syksyyn eli 135‚ā¨ tai 150‚ā¨ kausi.

Ajallisesti onnistuisi torstai iltana ja kello 17.30 eteenpäin.
Jos olet valmis/halukas sitoutumaan tunneille, niin laita tieto siitä suoraan mahdollisen ryhmän vetäjälle (Suvi Suur-Inkeroiselle suvi@suvintuulet.fi) tai sitten minulle, vaikka paluupostina. Suvilta voit kysyä myös tuntien sisällöstä tarkemmin.

 

Kuntalaiskysely

Kaupunki selvittää kuntalaiskyselyllä nokialaisten näkemyksiä kaupungista. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa kaupungin palvelujen ja toiminnan kehittämiseen! Yhteystiedot jättäneiden kesken arvotaan Nokia-aiheisia yllätyspalkintoja. Vastausaikaa on 8.9.2022 saakka.

Tässä linkki: Vastaa kuntalaiskyselyyn verkossa

 

Taivalkunta yhdess√§ toimien on kolmas kyl√§kirjani. Kokosin l√§hes vuoden ajan harrastuksenani Taivalkunnan kyl√§kirjaa ja se tuli painosta kev√§√§ll√§. Siin√§ on 272 sivua A4 koossa. Se on omakustanteinen teokseni ja kertoo kyl√§n l√§hihistorian tapahtumista ja henkil√∂ist√§. Paljon on kyl√§ll√§ tapahtunut ja useasti olemme paikallislehdess√§kin olleet. Kirjaan olen laittanut monta lehtileikett√§ taittaen kirjan muotoon, mutta paljon muutakin tarinaa ja omia kommenttejani teos sis√§lt√§√§. Kirjaa on myynniss√§ minulla ja Nokian S√§hk√∂talossa hintaan 40,- euroa/kpl. Pieni katsaus kirjan sis√§lt√∂√∂n l√∂ytyy kyl√§n sivuilta Taivalkunta yhdess√§ toimien ‚Äď Taivalkunta (nokiankylat.fi).

 

Hoidan Taivalkunnan kylän verkkosivustopäivitykset. Niitä koskevat tiedot voit lähettää minulle. Lämmöllä kylää ja kaikkia kyläpostin lukijoita kohtaan.

Olkaamme aktiivisia. Yhteistyöterveisin Olli Sorva