Taivalkunnan kyläkirje 6-12-2022

 

Muistathan, että Pirkan Kylät järjestää keskiviikkona 7.12. klo 14.00-15.30 mielenkiintoisen webinaarin: Maalla asuminen on ilmastoteko.

Maalla asumisen suosio on viime vuosina noussut monestakin eri syystä. Tässä webinaarissa kuulemme hyviä argumentteja siitä, miksi se on myös ilmastoteko. Luvassa on kolme mielenkiintoista alustusta, joiden lomassa on mahdollista käydä keskustelua:

  • Tietokirjailija Juha Kuisma: Asumisen filosofia
  • Professori Panu Lehtovuori: Kokemuksia Lastusten kyläkaavasta
  • Hankevetäjä Kirsi Oesch: Vanhojen talojen kierrätys pelastaa maaseudun

Mukaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Webinaari on avoin kaikille ja soveltuu etenkin maalla asumisesta ja maaseudusta kiinnostuneille tai sen parissa työskenteleville.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!

 

Mietitkö joululahjaa? Taivalkunta yhdessä toimien on kolmas kyläkirjani. Siinä on 272 sivua A4 koossa. Se on omakustanteinen teos ja kertoo kylän lähihistorian tapahtumista ja henkilöistä. Paljon on kylällä tapahtunut ja useasti olemme paikallislehdessäkin olleet. Kirjaan olen laittanut monta lehtileikettä taittaen kirjan muotoon, mutta paljon muutakin tarinaa ja omia kommenttejani teos sisältää. Kirjaa on myynnissä minulla ja Nokian Sähkötalossa hintaan 40,- euroa/kpl. Pieni katsaus kirjan sisältöön löytyy kylän sivuilta Taivalkunta yhdessä toimien – Taivalkunta (nokiankylat.fi).

 

Yhteistyöterveisin Olli Sorva