Ideasta toteutukseen: Opas projektien hallintaan ja rahoituksen

kaisavanhala

Opas onnistuneen projektin hallintaan!

Onko sinulla suunnitteilla projekti tai tapahtuma? Tutustu ’Kyl√§matkailun ty√∂kaluoppaaseen’ saadaksesi hy√∂dyllisi√§ vinkkej√§ ja ohjeita. Oppaan on koostanut ”Tuu meille kyl√§√§n” -maaseutumatkailun kehitt√§mishankkeen toimijat, jota hallinnoi Keski-Suomen Kyl√§t ry. Hankkeen tavoitteena oli auttaa kyli√§ omaehtoisessa kehitt√§misess√§ ja koota kaikki vuoden aikana ker√§tyt opit ja kokemukset yksiin kansiin. Ty√∂kalupakki ei pyri tuottamaan uutta tietoa kyl√§matkailusta, vaan ennemminkin kokoamaan olemassa olevaa tietoa yhteen. Tieto on koottu avoimista l√§hteist√§, ja jokaisen luvun lopusta l√∂ytyy kyseisess√§ luvussa k√§ytetyt l√§hteet. Ty√∂kalupakki ei ole kaiken kattava, mutta toivottavasti se auttaa sinua p√§√§sem√§√§n sis√§lle kyl√§matkailuun ja hahmottamaan, mit√§ asioita on huomioitava ja miten ne voidaan laittaa kuntoon.

–> Lis√§tietoja l√∂yd√§t alla olevasta linkist√§: kylamatkailun-tyokalupakki_2020.pdf (yhdistysavain.fi)

Suunnittele ja toteuta erilaisia projekteja Leader-hankeavustuksen avulla!

Tänäkin vuonna 2024 Leader Katri tarjoaa erilaisia toiminta- ja kehittämisavustuksia yrityksille ja yhdistyksille. Jos sinulla tai yhteisölläsi on idea, jonka haluaisit toteuttaa, tai pohdit esimerkiksi uuden yrityksen käynnistämistä, tutustu Leader Kantrin eri rahoitusvaihtoehtoihin.

–>Lis√§tietoja l√∂yd√§t Leader Katrin kotisivuilta; Leader Kantri (kantriry.fi)

Huomio! Kantrin johtokunta käsittelee saapuneita rahoitushakemuksia keväällä 2024 seuraavasti:

1.12.2023-12.1.2024 ‚Äď K√§sitell√§√§n 30.1.

13.1.-16.2. ‚Äď K√§sitell√§√§n 12.3.

17.2.-31.3. ‚Äď K√§sitell√§√§n 17.4.

Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on ainutlaatuista osaamista ja ideoita, jotka voivat tuoda arvokasta lisäystä kylien kehitykseen. Olipa mielessäsi pieni parannus tai suurempi hanke, kaikki panokset ovat tärkeitä. Yhdessä olemme enemmän!