Ideasta toteutukseen: Opas projektien hallintaan ja rahoituksen

kaisavanhala

Opas onnistuneen projektin hallintaan!

Onko sinulla suunnitteilla projekti tai tapahtuma? Tutustu ’Kylämatkailun työkaluoppaaseen’ saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita. Oppaan on koostanut ”Tuu meille kylään” -maaseutumatkailun kehittämishankkeen toimijat, jota hallinnoi Keski-Suomen Kylät ry. Hankkeen tavoitteena oli auttaa kyliä omaehtoisessa kehittämisessä ja koota kaikki vuoden aikana kerätyt opit ja kokemukset yksiin kansiin. Työkalupakki ei pyri tuottamaan uutta tietoa kylämatkailusta, vaan ennemminkin kokoamaan olemassa olevaa tietoa yhteen. Tieto on koottu avoimista lähteistä, ja jokaisen luvun lopusta löytyy kyseisessä luvussa käytetyt lähteet. Työkalupakki ei ole kaiken kattava, mutta toivottavasti se auttaa sinua pääsemään sisälle kylämatkailuun ja hahmottamaan, mitä asioita on huomioitava ja miten ne voidaan laittaa kuntoon.

–> Lisätietoja löydät alla olevasta linkistä: kylamatkailun-tyokalupakki_2020.pdf (yhdistysavain.fi)

Suunnittele ja toteuta erilaisia projekteja Leader-hankeavustuksen avulla!

Tänäkin vuonna 2024 Leader Katri tarjoaa erilaisia toiminta- ja kehittämisavustuksia yrityksille ja yhdistyksille. Jos sinulla tai yhteisölläsi on idea, jonka haluaisit toteuttaa, tai pohdit esimerkiksi uuden yrityksen käynnistämistä, tutustu Leader Kantrin eri rahoitusvaihtoehtoihin.

–>Lisätietoja löydät Leader Katrin kotisivuilta; Leader Kantri (kantriry.fi)

Huomio! Kantrin johtokunta käsittelee saapuneita rahoitushakemuksia keväällä 2024 seuraavasti:

1.12.2023-12.1.2024 – Käsitellään 30.1.

13.1.-16.2. – Käsitellään 12.3.

17.2.-31.3. – Käsitellään 17.4.

Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on ainutlaatuista osaamista ja ideoita, jotka voivat tuoda arvokasta lisäystä kylien kehitykseen. Olipa mielessäsi pieni parannus tai suurempi hanke, kaikki panokset ovat tärkeitä. Yhdessä olemme enemmän!