Nyt hyvästä ideasta liikkeelle – yhteistyössä on voimaa!

mariannehakala

Kuluvan vuoden (2023) Leader -hanke hakemusten tulee olla kokonaisuudessaan valmiina Hyrrässä viimeistään torstaina 30.11.2023. Ensi vuoden hankehaun jättöpäivä on perjantaina 12.1.2024. Nyt on hyvä aika ideoida ja kartoittaa toimijat ja mahdollisuudet!

Leader-hankkeilla toteutetaan monipuolisesti ideoita, jotka parantavat maaseudun palveluita, asumisen edellytyksiä ja viihtyisyyttä.

Konkreettiisina toimina voidaan esimerkiksi parantaa harrastusmahdollisuuksia tai yhteisöllisten tilojen käyttöä, turvallisuutta, luontokohteiden saavutettavuutta, vesistön ja ympäristön tilaa, luoda uusia tapahtumia, ja vahvistaa yhteisöllisyyttä ja eri asukasryhmien osallisuutta ja hyvinvointia. Tukea voidaan myöntää mm. yhteistyöhankkeeseen, jossa yhteistyöhön ja hankkeen tavoitteen ratkomiseen osallistuu vähintään kaksi toimijaa. Yhteistyöllä tavoitellaan uudistumista, uusia ratkaisuja, rohkeita kokeiluja sekä uusia kumppanuuksia.

Katso lisätietoja hyvästä ja kattavasta Leader Kantri -tietopaketista – linkki löytyy etusivun yläkulmasta. Siinä neuvotaan askel askeleelta, miten lähdetään liikkeelle!

Lisätietoja kantriry.fi