TAPAHTUMATUOTTAMISEN SEMINAARI 11.5.2023

kaisavanhala

Tervetuloa

mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa käsittelevään seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30-20. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestintä- ja markkinointikanavana sekä annetaan käytännön vinkkejä tulokselliseen tapahtumajärjestämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Seminaarissa puhuvat Nokian kaupungin tapahtumakoordinaattori Salla Kettula, Nokian yrittäjiltä tapahtumatuotannon kokemusasiantuntijat Päivi Koskinen ja Tarja Silvola sekä Tuotanto MultiTalentit -yrittäjät Aatu Itkonen ja Jari Hynynen.

Tapahtumatuotannon seminaari on torstaina 11.5.2023 klo 17.30-20 Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-salissa. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.

Tapahtumatuotannon seminaari järjestetään osana Nokian maaseutuhelmet-hanketta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Maaseutuhelmet- hankkeella tavoitellaan yhteisöllisyyttä, kyläyhteisöjen aktivointia ja toimintatapana on yhteissuunnittelu osallistavia työmenetelmiä käyttäen. Hankkeen kautta kylille jaetaan tietoa omaehtoiseen kyläkehittämiseen, hankeosaamista, digitaitoja, tapahtumatuottamisen taitoja sekä markkinointi- ja tuotteistamisosaamista.

Lisätietoja hankkeesta ja seminaarista

Kaisa Vanhala
hankekoordinaattori
p. 040 158 2922
kaisa.vanhala@nokiankaupunki.fi