Tutustu Menokoneeseen – Tapahtumasi Portti Suomen Suurimpaan Mediaverkostoon

kaisavanhala

Hei, Kylien tapahtumajärjestäjät!

Haluamme esitellä teille Menokoneen, innovatiivisen tapahtumailmoitusportaalin, joka tarjoaa teille ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa laaja yleisö Sanoman medioiden, kuten Helsingin Sanomien, Aamulehden ja Satakunnan Kansan kautta. Menokoneen löydätte osoitteesta www.menokone.fi sekä kunkin median omilta sivuilta. Lisäksi tapahtumanne saa näkyvyyttä näiden medioiden printtilehdissä ja tulevaisuudessa myös muissa online-kanavissa.

Miksi Menokone?

  • Laaja Näkyvyys: Tapahtumanne tavoittaa laajan yleisön Sanoman mediaverkoston kautta – ilmaiseksi.
  • Helppous: Ilmoitat tapahtumasi vain kerran, ja se näkyy kaikissa mainituissa medioissa. Paikkakuntasuodatuksen avulla varmistetaan, että tapahtumasi tavoittaa juuri oikean yleisön.
  • Ilmainen Lipunmyynti: Yhteistyökumppanimme Floudin kautta voitte tarjota kävijöillenne helpon ja edullisen tavan ostaa pääsyliput suoraan Menokoneesta. Tämä palvelu on teille ilmainen, ja se yksinkertaistaa tapahtuman hallinnointia merkittävästi.

Menokone tarjoaa teille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada tapahtumanne näkyviin Suomen suurimman mediaverkoston kautta. Käyttämällä Menokonetta varmistatte, että tapahtumanne tavoittaa laajasti niin paikalliset kuin laajemmatkin yleisöt. Olipa kyseessä sitten pieni kyläjuhla tai suurempi festivaali, Menokone on teidän porttinne näkyvyyteen.

Älkää jättäkö tätä mahdollisuutta käyttämättä. Ilmoittakaa tapahtumanne Menokoneeseen jo tänään ja hyödyntäkää Sanoman mediaverkoston tarjoama laaja näkyvyys!

Tervetuloa mukaan luomaan unohtumattomia tapahtumia!

Lähde: menokoneen-ohjeet.pdf (hs.fi)