Varainhankinnan Webinaari 15.3.2023

kaisavanhala

Tervetuloa mukaan varainhankinnan webinaariin ke 15.3.2023 klo 18-20. Webinaarin aiheena on, miten yhdistystoiminnassa voisi hankkia varoja ja tunnistaa eri varainhankinnan muotoja sekä niiden reunaehtoja. Tapahtuman pääpuhujana toimii Pia Tornikoski, joka toimii Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n pääsihteerinä ja varainhankinnan konsulttina yrityksessään Torni Consulting Oy.

Onnistunut varainhankinta vahvistaa yhdistyksen taloudellista tilannetta ja vähentää riippuvuutta ulkopuolisesta rahoituksesta. Usein myös ulkopuolisen rahoituksen saamisen edellytyksenä on, että yhdistys rahoittaa pienen osan toiminnasta itse omarahoitusosuudella.

Varainhankintawebinaarin kouluttajana toimii Pia Tornikoski, joka on tehnyt viestint√§√§, markkinointia ja varainhankintaa urallaan niin urheilun, koulutuksen, lastensuojelun, kehitysyhteisty√∂n kuin terveyden edist√§misen hyv√§ksi useiden j√§rjest√∂jen ja yhteis√∂jen kanssa niin Suomessa kuin kansainv√§lisesti. H√§n on my√∂s kirjoitanut teoksen ‚ÄĚMiljoonia (vai) mokkapaloja ‚Äď Opaskirja yleishy√∂dyllisen yhteis√∂n varainhankintaan‚ÄĚ.

Varainhankinnan webinaari on keskiviikkona 15.03.2023 klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta. Osallistumislinkin Teams-webinaariin saat vahvistusviestin yhteydessä.

Varainhankintawebinaari järjestetään osana Nokian maaseutuhelmet-hanketta. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Maaseutuhelmet- hankkeella tavoitellaan yhteisöllisyyttä, kyläyhteisöjen aktivointia ja toimintatapana on yhteissuunnittelu osallistavia työmenetelmiä käyttäen. Hankkeen kautta kylille jaetaan tietoa omaehtoiseen kyläkehittämiseen, hankeosaamista, digitaitoja, tapahtumatuottamisen taitoja sekä markkinointi- ja tuotteistamisosaamista.

Lisätietoja hankkeesta ja webinaarista

Kaisa Vanhala
hankekoordinaattori
p. 040 158 2922
kaisa.vanhala@nokiankaupunki.fi