3D-tulostuskerho

Tervetuloa tutustumaan 3D-tulostukseen.

Aloitamme ensin kolmella tapaamisella Riihilahdessa.

Ensimmäisellä ja toisella kerralla harjoittelemme 3D-mallien piirtämistä Blenderillä ja tulostusasetusten tekemistä FlashPrintillä.

Osallistujilla on hyvä olla oma tietokone mukana, mutta ilmankin voi tulla paikalle. Piirtäminen kannettavan tietokoneen kosketuslevyn kanssa voi olla haastavaa, joten koneen lisäksi hiiri mukaan. Pistorasioita on rajallisesti, joten jatkokohdoistakin on hyötyä. Voitte ottaa mukaan myös työntömitan tai mittanauhan ja rikkinäisen muoviesineen, johon tarvitsette varaosan.

Kolmannella kerralla mukana on my√∂s 3D-tulostin ja osallistujat voivat tulostaa piirt√§m√§ns√§ kappaleen omakustannushintaan PLA-muovista, noin 1-5‚ā¨. (Maksu k√§teisell√§). Tulostuksessa kest√§√§ usein melko pitk√§√§n. Esim. kappaleen, johon menee muovia eurolla, tulostaminen voi kest√§√§ kolme tuntia. Jos osallistujia on monta, osa esineist√§ voidaan maksaa ja tulostaa etuk√§teen ennen kolmatta tapaamista.

Aikataulu

Piirto- ja tulostusharjoitukset sunnuntaisin 2.4 ja 16.4. klo 16 alkaen. Tulostamiset kyläyhdistyksen kevättalkoiden aikana 23.4. klo 12 alkaen.

Hinta

Ei pääsymaksua. Tulosteista otetaan omakustannushinta. Mahdollisesti toteutuvalla kahvi/pullamyynnillä tuetaan kyläyhdistystä.

lmoittautuminen

PP dot KK dot VVVV
Nimi
Vapaaehtoinen. Sähköpostiosoitteita käytetään vain tähän tapahtumaan liittyvään tiedottamiseen.