Alkuvuoden 2019 tapahtumat

Sorvan kyläyhdistys

23.3. Talvitapahtuma 26.3. aloitetaan Sorvan kyläkävelyt 5.5. Kevätkokous ja siivoustalkoot Kyläkävelyt joka tiistai kevään aikana alkaen 26.3.. Kokoonnutaan bussipysäkillä Sorvan mutkassa klo 18.00 ja kävellään yhdessä mielen mukaan. Tule yksin, kaksin, koiran kanssa tai ilman. Talvitapahtuma Riihilahdessa lauantaina 23.3. klo 14-17. Suunnitelmissa talvitapahtumaan on poniratsastus lapsille, pulkkailua, makkaranpaistoa, lättyjä. Kevätkokous ja siivoustalkoot Riihilahdessa 5.5. klo … Jatkuu

Salivuoron paluu!

Sorvan kyläyhdistys

Kyläyhdistyksellä on taas oma vuoro Tervasuon koulun liikuntasalissa, perjantaisin 18.30 – 19.30. Vuoro on maksuton kyläyhdistyksen jäsenille (perheineen). Osallistujat päättävät itse, mitä vuorolla tehdään. Koulun avain on Johanna Hyytiäisellä, puh. 050-5588838.

Luontotohtorin esitys peruttu

Sorvan kyläyhdistys

Syyskokouksen yhteyteen suunniteltu esitelmä Sorvan hyönteistutkimuksen tuloksista siirtyy johonkin myöhempään ajankohtaan.

Risteily Valkeakoskelle

Sorvan kyläyhdistys

Sorvan kalastuskunnan ja kyläyhdistyksen yhteistyönä järjestämä risteily Edenin rannasta Valkeakoskelle täytti M/S Kulkurin 8.7.2017. Sää oli aurinkoinen, laivan tarjoilut olivat jopa herkulliset ja saimme oikein hyvää palautetta osallistujilta. Kuvat: Markku Rekola

Kevättalkoot

Sorvan kyläyhdistys

Kyläyhdistyksen kevättalkoissa siivottiin kylän jätepistettä ja Riihilahtea. Vapaaehtoiset siivosivat uimarannan jo aiemmin.