Kylätiedote 1/2024 on julkaistu 26.4.2024, luethan sen, linkki tässä. 

Kaikille luettavaksi kyläyhdistyksen kannanotto vuodelta 2023, jossa on selitetty Maurin historiaa sekä syitä, miksi rakennus tulisi säilyttää ja kunnostaa. Linkki tässä.  

 

 

Kyläyhdistys selvittää valokuituyhteyden saatavuutta. Huom: Tämä kysely ei tuottanut sellaista tulosta, että asiassa olisi syytä tällä hetkellä edetä. 

Yhdeksän litran kahvinkeitin sekä telttakatos (huom: katos väliaikaisesti poissa käytöstä) löytyvät kyläyhdistykseltä. Niitä käytetään kylien tapahtumissa, mutta myös vuokrataan edullisesti. Yhteyshenkilönä Kaisa Hautakoski, puhelin: 044-3720015 (kyläluuri).

Tienkäyttäjän linja. Tien kuntoon tai tien kunnossapitoon liittyvät ilmoitukset voi tehdä sähköisesti osoitteessa palautevayla.fi. Sähköinen ilmoitus välittyy liikenteen asiakaspalveluun, jossa ilmoituksia käsitellään arkisin klo 8-16. Kaikki ilmoitukset välitetään alueurakoitsijalle, joka päättää tarvittavista toimenpiteistä tielle asetettujen laatuvaatimusten perusteella. Palveluihin kuuluvia ilmoituksia ovat esimerkiksi maanteiden päällystevauriot (kuopat, reiät), tiellä oleva vesi, tielle kaatunut puu tai erittäin liukas tie. Kiireellisistä ja liikennettä selvästi vaarantavista ongelmista tiestöllä voi ilmoittaa soittamalla numeroon 0200 2100 (24 t/ vrk). Ilmoittajilta pyydetään tarkka tieto ongelman sijaintipaikasta ja yhteystiedot.

Nokian kirjastoauton aikataulut tästä

Linnavuoressa on viihtyisä kirjasto. Katso aukioloajat tästä

Huhtivalkaman lentopallokenttä on talkoiltu kuntoon vuonna 2020 ja verkko on paikallaan innokkaita pelaajia varten. Hiekan kentälle lahjoitti OT-Kiito ja hiekan paikalle veloituksetta toimitti Pasi Savia. Alueen mökkiläisiä oli talkoissa mukana. Toivomme, että kenttä on ahkerassa Kuloveden kyläläisten ja alueen mökkiläisten käytössä

Risujen yms. puutarhajätteen vienti Huhtivalkamaan on edelleen kiellettyä!

Jäseneksi Kuloveden Kyliin. Kannattaa liittyä Kuloveden Kylät ry:n jäseneksi. Jäsenyys ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään mutta yhdistyslain mukaisesti jokaisella rekisteröidyllä yhdistyksellä pitää olla ajantasainen jäsenrekisteri.
Haluamme myös kerätä jäseniltämme niin matkapuhelinnumeroita kuin sähköpostiosoitteita, jotta voimme jatkossa tehokkaasti ja nopeasti tiedottaa kylällä tapahtuvista asioista. Jos et ole vielä liittynyt jäseneksi, voit lähetä nimesi, osoitteesi ja matkapuhelinnumeron Kuloveden kylien sähköpostiosoitteeseen.

Kylätiedote 1/2022 julkaistu 27.4.2022: linkki tässä