Yhdeksän litran kahvinkeitin sekä telttakatos löytyvät kyläyhdistykseltä. Niitä käytetään kylien tapahtumissa, mutta myös vuokrataan edullisesti. Yhteyshenkilönä Kaisa Hautakoski, puhelin: 044-3720015 (kyläluuri).

Tienkäyttäjän linja (huom tietoja päivitetty 28.10.2018) Tien kuntoon tai tien kunnossapitoon liittyvät ilmoitukset voi tehdä sähköisesti osoitteessa palautevayla.fi. Sähköinen ilmoitus välittyy liikenteen asiakaspalveluun, jossa ilmoituksia käsitellään arkisin klo 8-16. Kaikki ilmoitukset välitetään alueurakoitsijalle, joka päättää tarvittavista toimenpiteistä tielle asetettujen laatuvaatimusten perusteella. Palveluihin kuuluvia ilmoituksia ovat esimerkiksi maanteiden päällystevauriot (kuopat, reiät), tiellä oleva vesi, tielle kaatunut puu tai erittäin liukas tie. Kiireellisistä ja liikennettä selvästi vaarantavista ongelmista tiestöllä voi ilmoittaa soittamalla numeroon 0200 2100 (24 t/ vrk). Ilmoittajilta pyydetään tarkka tieto ongelman sijaintipaikasta ja yhteystiedot.

Nokian kirjastoauton aikataulut tästä

Linnavuoressa on viihtyisä kirjasto. Katso aukioloajat tästä

Jäseneksi Kuloveden Kyliin. Kannattaa liittyä Kuloveden Kylät ry:n jäseneksi. Jäsenyys ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään mutta yhdistyslain mukaisesti jokaisella rekisteröidyllä yhdistyksellä pitää olla ajantasainen jäsenrekisteri.
Haluamme myös kerätä jäseniltämme niin matkapuhelinnumeroita kuin sähköpostiosoitteita, jotta voimme jatkossa tehokkaasti ja nopeasti tiedottaa kylällä tapahtuvista asioista. Jos et ole vielä liittynyt jäseneksi, voit lähetä nimesi, osoitteesi ja matkapuhelinnumeron Kuloveden kylien sähköpostiosoitteeseen.

Vuoden 2018 alussa on rekisterissä jo 162 jäsentä. Kiitos kaikille liittyneille, lisää väkeä kaivataan vielä.