Verenluovuttajia tarvitaan aina

Kylän valopää

Tiedäthän, että tänään 11.7.2018 on mahdollisuus luovuttaa verta Kerholassa klo 14-18. Kaikissa veriryhmissä on verestä puutetta ja O- veriryhmän verta tarvitaan pikaisesti. Verenluovutustoiminta on vapaaehtoisten luovuttajien varassa, ja uusia luovuttajia tarvitaan koko ajan.

Sinua siis tarvitaan.

Suomessa tarvitaan joka arkipäivä 800 verenluovuttajaa, jotta potilaat saavat tarvitsemansa verivalmisteet. Verivalmisteita tarvitaan esimerkiksi leikkauspotilaiden, onnettomuusuhrien, syöpää sairastavien ja keskoslasten hoitoon. Luovuttamalla verta voit pelastaa toisen ihmisen hengen. Tervetuloa hengenpelastajaksi! Vain 5% suomalaisista luovuttaa verta. Meitä luovuttajia ei vielä ole montaa Taivalkunnasta. Käväise veropalvelun sivuilla www.veripalvelu.fi

VEREN TARVE 11.7.2018

  • A+
  • A-
  • O+
  • O-
  • B+
  • B-
  • AB+
  • AB-

Kesäisin terveisin Olli