Taivalkunnan kyläkirje 24.10.2018

Nokian kaupunki järjestää Nokian Joulutori Pop up -tapahtuman 1. – 22.12.2018 Pirkkalaistorilla entisen K-marketin tiloissa (Pirkkalaistori 1).

Tapahtuman myyjäksi voi hakea yksityishenkilö, yritys tai yhteisö 26.10.2018 mennessä. Myyntipaikka on maksuton ja myyntiaika on minimissään kolme päivää ja maksimissaan kolme viikkoa eli koko tapahtuman ajan, joka on avoinna ma-pe klo 11-18 sekä la-su klo 9-14.

Pop up –tapahtumalla tarjotaan näkyvyyttä sellaisille toimijoille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta hankkia myyntipaikkaa keskustasta ja tavoitteena on myös elävöittää Pirkkalaistoria sekä houkutella uusia asiakkaita Nokian keskustaan.

Myyntipaikkoja tapahtumassa on rajoitetusti ja jokaiselle paikan saaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikille myyjille järjestetään myös yhteinen infotilaisuus marraskuussa. Jos myyjähakemuksia tulee enemmän kuin myyntipaikkoja, Nokian kaupunki pidättää oikeuden valita Pop up -tapahtuman luonteeseen sopivimmat myyjät.

Joulutori Pop up tarjoaa myös yhdistyksille, luokkatoimikunnille ja muille tahoille oivan mahdollisuuden varainhankintaan tarjoamalla maksuttoman myyntipaikan kaupungin keskustassa vilkkaaseen joulunalusaikaan.

Ilmoittaudu myyjäksi Nokian kaupungin verkkosivuilla nettilomakkeella: https://www.nokiankaupunki.fi/tyo-ja-yrittajyys/nokian-joulutori-pop-up/

Lisätietoja antaa tarvitessa elinkeinojohtaja Tiina Laakkonen, puh. 044 486 0918

Kyläilta pidetään 13.11 kello 18.30 Taivalkunnan koululla. Meillä on valmiina video/kuvakoosteita 20-40 vuoden takaa, joita kyläillassa esitämme.  Vähän lisää tarvitsisimme, joten kaivathan arkistojasi. Jos sinulla on vanhoja videoita kylältä tai kyläläisistä, niin toivomme, että voisimme näyttää niitä tuossa kyläillassamme. Ole asiasta yhteydessä minuun niin saamme materiaalin mukaan esitykseemme.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.