Taivalkunnan kyläkirje 24.11.2018

Kaamosmarkkinat ovat kylän koululla 25.11 kello 16.00. Järjestäjänä on Taivalkunnan koulun vanhempainyhdistys. Myytävänä mm. käsitöitä, hernekeittoa, leivonnaisia. Myös muuta ohjelmaa. Tapahtumailmoituksen löydät kylän sivuilta tästä linkistä www.nokiankylat.fi/taivalkunta/tapahtumat/kaamosmarkkinat-3/ 

Taivalkunnan kylät ry:n syyskokous pidettiin 13.11. Olli Sorva valittiin puheenjohtajaksi ensi vuodelle. Kiitos luottamuksesta. Uusi hallitus järjestäytyy heti alkuvuodesta, mutta hallituksen jäsenet näet jo kokouksen pöytäkirjasta. www.nokiankylat.fi/taivalkunta/yhdistykset/taivalkunnan-kylat-ry/kokoukset-jakylaillat/syyskokous-13-11-2018/

Joululaulut-ilta pidetään Taivalkunnan koululla 19.12. klo 18. Järjestäjinä ovat koulun henkilökunta, oppilaat ja Taivalkunnan kylät ry. Luvassa siis yhteislauluna tuttuja joululauluja ja siinä lomassa oppilasesityksiä. Väliajalla kyläyhdistys tarjoaa ilmaiseksi glögit ja piparkakut. Tilaisuus soveltuu koko perheelle ja pidetään koulun juhlasalissa, jonne on ns. esteetön pääsy. Kaikki toivotetaan tervetulleiksi.

Ensi vuodesta voin luvata, että pidän kylän sivuja ajan tasalla entiseen malliin. Tapahtumakalenteria päivitetään sekä artikkelit ja kyläkirjeet ilmestyvät sinne. Sivuilta löytyy mm. kyläyhdistyksen arkisto, valokuvia ja lehtileikkeitä. Toimintakertomukset, toimintasuunnitelmat, kokouspöytäkirjat jne. ovat myös nähtävillä. Kyläyhdistyksen toiminta on avointa. Jos et löydä kysymykseesi vastausta kylämme sivuilta, niin ota yhteyttä minuun.

Toivon, että kylällä toimivat seurat, yhdistykset ja koulu ilmoittavat jatkossakin mahdollisista kylätapahtumistaan minulle, niin saamme ne näkyviin kylän sivustolle.

Rauhaisaa joulunodotusta kylän väelle toivottaa Taivalkunnan kylät ry ja nähdään viimeistään joululaulujen merkeissä 19.12kello 18 koululla.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.