Taivalkunnan kyläkirje 8.6.2019

Pilates-tunneista

Syksyllä aloituspäivä on 27.8. ja aika klo 18-19. Tunnit ovat kerran viikossa tiistaisin.

Mahdollisuus on pitää noin 15 kertaa, jolloin tunnit loppuisivat joulukuussa ja jos innostuneita on, kevätkaudella voisi jatkua.

Hinnat:

  • 10 krt/95€
  • 5krt/50€
  • kertamaksu 11,50€

Maksut paikan päällä ensimmäisellä kerralla, samaten onnistuu kertakorvaukset jokaisen tunnin alussa.

Viime kuun kyselyni Pilates-tunneista tuotti 15 kiinnostunutta henkilöä ja joku heistä kirjoitti sitoutuvansa. Kaikki siis mahtuvat mukaan. Toivottavasti tuo aika sopii teille sekä mahdollisesti muillekin, sillä vähimmäismäärä osallistujille, että tunteja pidetään, on kuusi.

 

Taulajärven leirialueesta

Kyläyhdistyksen hallitus kävi helatorstaina kahviretkellä. Siivosimme roskat ja risut rannasta pois sekä katsoimme, ettei olisi vaarallisia paikkoja. Liikkukaa sekä itse että perheenne kanssa ulkona, nauttikaa Taivalkunnan kauniista luonnosta ja käykää vaikka uimassa, mutta pitäkää ympäristö siistinä. Metsässä voi kulkea ja uimassa käydä omalla vastuulla. Olkaa mukana nuorten elämässä, tukekaa ja kannustakaa heitä olemaan ja nauttimaan ulkona olemisesta. Siihen on hyvät mahdollisuudet ja sitä nuoretkin arvostavat. Meillä on hyvä ja arvostettava nuoriso.

 

Ollaan kiitollisia

5.-6. -luokkalaiset kirjoittivat tulevaan kirjaani kokemuksistaan, ajatuksistaan nykyisestä elämänmenosta, kyläilmeestä, ja mikä on kylämme vahvuus. Niissä tuodaan esille yhteishenki, kaunis luonto, rauhallisuus ja mukavat ihmiset. Lisäksi lehtien kohina ja linnunlaulu sekä kiitollisuus, että saa elää lapsuutensa Taivalkunnassa. Ehkä jo ennestäänkin tiesitte, mitä kylämme lapset arvostavat!

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.