Taivalkunnan kyläkirje 6.12.2020

 

Syyskokous pidettiin 25.11.2020. Nykyinen Taivalkunnan kylät ry:n hallitus jatkaa ensi vuoden vain pienellä muutoksella. Minä jätän puheenjohtajan ja hallituksen paikan ja nykyisen hallituksen sisältä Erkka Mäenpää jatkaa ensi vuoden puheenjohtajana. Kokouksen pöytäkirja löytyy kylän sivuilta www.nokiankylat.fi/taivalkunta/yhdistykset/taivalkunnan-kylat-ry/kokoukset-ja-kylaillat/syyskokous/poytakirja-25-11-2020/

Pilates jää talvitauolle. Tämän viikon tuntia ei pidetä. Salivaraus on tehty kevätkaudelle ja tunnit jatkuvat totuttuun tapaan tiistaisin kello 18:10-19:00. On vielä avoin, mikä viikko voimme aloittaa. Tiedon laitan kylän sivuille tapahtumakalenteriin, kun aloitusaika varmentuu.

Joululaulutilaisuutta kyläyhdistys ei tänä vuonna järjestä. Monena vuonna on joululaulut laulettu yhteislauluina ja ensi vuoden toimintasuunnitelmassakin ne ovat.

Asumme kauniissa, hyvinvoivassa ja aktiivisessa kylässä. Ulkoilma virkistää mieltä ja lisää vastustuskykyä tauteja ja viruksia vastaan. Siksi siis kaikki kynnelle kykenevät muistakaa myös ulkoilla. Siihen meidän kylällä on hyvät mahdollisuudet myös suositellut välimatkat ihmisten välillä pitäen.

Toivotan sekä kyläyhdistyksen että omasta puolestani kaikille rauhallista ja mukavaa joulunalusaikaa.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Ilmeisesti tänä vuonna vielä yksi kyläkirjekin ilmestyy.

 

Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.