Kyläkirje 12-11-2023

 

Kauan eläkööt kylät ja koulut!

Huomenna, siis maanantaina 13.11. on kaupunginvaltuuston kokouksen esityslistalla koulujemme kohtalo. Siksi aloitamme mielenilmauksen klo 16.30, jotta valtuutetut ehtivät kuulla viestimme ennen klo 17 alkavia valtuustoryhmien kokoontumisia.
Klo 17.45 siirrymme sisälle valtuustosalin parvelle seuraamaan valtuuston klo 18 alkavaa kokousta.
Voit huoletta tulla paikalle suoraan töistä, koulusta tai päiväkodin pihasta, sillä makkaragrillistämme riittää evästä kaikille, ruokkivathan kylien maatilat joka päivä koko Suomen!

Ota mukaasi mahdollisuuksien mukaan iskulauseella varustettu kyltti ja saippuakuplapuhallin.

Vaikka et ehtisi mielenilmaukseen, niin toivottavasti tulet silti kello 18 alkavaan valtuuston kokoukseen.

Jos tulet omalla autolla, niin huomioi, että toivotaan kadunvarsipaikkojen säästämistä traktoreille ja kaupungintalon viereisiä sekä takana olevia valtuutetuille.

 

Kaupungin kanssa yhteistyötä

Kaupunki on päivittämässä Nokian Kylät -kotisivuja ja nyt olisi mahdollisuus esittää toiveita ja vaikuttaa sivujen sisältöön.

Tarkoitus olisi tehdä sivuista yhtenäisemmät ja houkuttelevammat siten, että ne palvelisivat asukkaita ja vierailijoita. Etusivulle olisi kiva saada paikkakuntaa kuvaava valokuva sivujen johdanto-osaan ja sitten välilehdille muu tarpeellinen sisältö. Kyseessä on siis www.nokiankylat.fi sivusto.

Yhteistyökumppanina kaupungilla meillä on hanke- ja tapahtumakoordinaattori Kaisa Vanhala ja toimistotyöntekijänä Marianne Hakala, joka on kaupungilla huhtikuuhun 2024 asti.

Tähän liittyen ideat ja yhteydenotot kahden viikon sisällä.

Taivalkunnan kylien osalta olen min√§ laittanut kaiken sis√§ll√∂n sivustolle ja my√∂s ulkoasun j√§sentely silt√§ osin on k√§sialaani. Kylien etusivulla n√§kyv√§t ‚ÄĚuutisia kylilt√§‚ÄĚ on mahdollista oman kyl√§n sivustolta sinne n√§kyviin nostaa. Meid√§n (Taivalkunnan) sivujen osaa ei siis tuo kaupunkiyhteisty√∂ koske. Toki siihenkin sivustoon liittyen minulle voi laittaa palautetta ja aikatauluni puitteissa pyrin siihen vastaamaan.

 

Yhteistyöterveisin Olli Sorva