Kyläkirje 2-5-2023

Tule mukaan ‚Äď ker√§t√§√§n yhdess√§ miljoona roskapussia!

T√§n√§ kev√§√§n√§ koko Suomi ker√§√§ miljoona pussillista roskia. My√∂s Nokian kaupunki on mukana n√§iss√§ kaksi kuukautta kest√§viss√§ siivoustalkoissa, ja haastaa mukaan kaikki nokialaiset: yhdistykset, seurat, harrastusporukat ja asukkaat ‚Äď Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen. Tehd√§√§n yhdess√§ siisti Nokia! Kampanja alkoi torstaina 13.4. ja kest√§√§ kaksi kuukautta.

Kampanjaan sisältyy paikkakuntien välinen roskienkeruukilpailu. Kerätyt roskapussit merkitään reaaliaikaisesti päivittyvään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Eli muistathan merkitä Nokialla kerätyt roskapussilliset laskuriin Nokian kaupungin kohdalle osoitteessa yle.fi/miljoonaroskapussia.

Lisätietoa asiasta täältä www.nokiankaupunki.fi/nokia-mukana-miljoona-roskapussia-kampanjassa/#a2b0b0af

Tapahtumatuotannon seminaari

Koulutus/keskustelutilaisuus järjestetään kaupungin ja kylien yhteistyöhön liittyen. Kaikki kyläläiset toivotetaan tervetulleiksi kirjasto- ja kulttuuritalolle.

Tapahtumatuotannon seminaari järjestetään osana Nokian maaseutuhelmet-hanketta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Maaseutuhelmet- hankkeella tavoitellaan yhteisöllisyyttä, kyläyhteisöjen aktivointia ja toimintatapana on yhteissuunnittelu osallistavia työmenetelmiä käyttäen. Hankkeen kautta kylille jaetaan tietoa omaehtoiseen kyläkehittämiseen, hankeosaamista, digitaitoja, tapahtumatuottamisen taitoja sekä markkinointi- ja tuotteistamisosaamista.

Seminaarissa puhuvat Nokian kaupungin tapahtumakoordinaattori Salla Kettula, Nokian yrittäjiltä tapahtumatuotannon kokemusasiantuntijat Päivi Koskinen ja Tarja Silvola, sekä Tuotanto MultiTalentit -yrittäjät Aatu Itkonen ja Jari Hynynen.

Tervetuloa mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa k√§sittelev√§√§n seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30‚Äď20.00. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestint√§- ja markkinointikanavana sek√§ annetaan k√§yt√§nn√∂n vinkkej√§ tulokselliseen tapahtumaj√§rjest√§miseen ja sidosryhm√§yhteisty√∂h√∂n.

Tapahtumatuotannon seminaari on torstaina 11.5.2023 klo 17.30‚Äď20 Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-salissa. Ilmoittaudu mukaan¬†lomakkeen kautta.

Yhteistyöterveisin Olli Sorva