Taivalkunnan kyläkirje 20.11.2019

Olettehan huomioineet, että kylän kaamosmarkkinat ovat ensi sunnuntaina koululla. Esite löytyy kylän tapahtumakalenterista www.nokiankylat.fi/taivalkunta/tapahtumat/

Nokian kaupunginvaltuuston joulukuun kokoukseen on tulossa päätösehdotus, että Taivalkunnan koulu suljetaan. Kyläyhdistys laatii vetoomuksen koulun puolesta. Vetoomuksesta on jo luonnosta olemassa ja lopullisen sanamuodon Taivalkunnan kylät ry:n hallitus päättää viikon sisällä. Siitä tarkemmin tietoa lähipäivinä. Ajatus on saada mahdollisimman paljon kylän lapsia ja aikuisia seuraamaan valtuuston joulukuun kokousta, joten saavuttehan silloin paikalle.

Syksyn pilates-tunnit jatkuvat tiistaisin kello 18-19 koululla 10.12 asti. Myös tästä tietoa tapahtumakalenterissa.

Perinteiset joululaulut lauletaan yhteislauluna sunnuntaina 22.12 kello 18.00 kylämme koululla. Esilaulajana on oman kylän Tomi. Kutsu ja mahdollisesta muusta ohjelmasta tulee lisätietoa myöhemmin. Tämäkin kylän tapahtumakalenterissa.

Taivalkunnan Kylät ry:n syyskokous pidettiin 31.10. ja minut valittiin jatkamaan ensi vuonna puheenjohtajana. Kiitos luottamuksesta.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.