Taivalkunnan kyläkirje 5.12.2019

Nokian kaupunginvaltuuston kokous on 9.12 kello 10. Laatimamme vetoomus luovutetaan virallisesti vähän ennen kokousta valtuustosalissa kello 9.45. Vetoomuksen salissa luovuttavat kylän puolesta allekirjoittaneista minä ja Jarno sekä koululaisista Onni, Minka ja Venla. Koululaisille on oma vetoomuksensa. Kyläyhdistys toivoo, että kaikki, joilla on mahdollisuus, tulisivat tuolloin paikanpäälle. Vetoomus on toki jo toimitettu tiedoksi kaikille valtuutetuille heidän sähköposteihinsa sekä paikallislehteen. Kaikkia koulujuttuja en ole vielä ehtinyt kylän sivuille päivittämään, mutta vetoomuksen löydät sivustolta uutisista sekä täältä www.nokiankylat.fi/taivalkunta/yhdistykset/taivalkunnan-kylat-ry/vetoomus-koulun-puolesta-9-12-2019/

Ennen joulua on vielä yksi pilates-tunti 10.12. kello 18-19 koululla. Näillä näkymin tunnit jatkuvat kevätpuolella todennäköisesti maanantaisin alkaen kello 19.

Perinteiset joululaulut lauletaan yhteislauluna sunnuntaina 22.12 kello 18.00 kylämme koululla. Esilaulajana on oman kylän Tomi. Olen sopinut kolmen klovnin kanssa esityksestä laulutilaisuutemme yhteyteen. Se esitys sopii oikein mukavasti kaikenikäisille, kuten joululaulutkin. Tulossa siis kodikas, lämminhenkinen ja hauska tapahtuma nykyisille ja entisille kyläläisille ystävineen. Tilaisuus on ilmainen, mutta ”hattu kiertää”, jotta näille kylän ulkopuolella asuville (säestäjä ja kolme klovnia) saadaan pieni matkakorvaus. Kyläyhdistys tarjoaa väliajalla ilmaiset glögit ja piparit.

Pyynnöstä tiedoksenne, että kyläläisille tiedotuksen tehtävänjako on tällä hetkellä siten, että minä päivitän kylän nettisivut ja sihteerimme Minna Facebookin. Osa kyläkirjeistä/kutsuista jaetaan myös postilaatikkojakona. Otan mielelläni vastaan kaikki kylää koskevat asiat, mutta halutessasi voit kertoa kenelle hallituksemme jäsenelle tahansa, niin tieto kyllä saavuttaa oikean henkilön.

Tammikuussa on uuden kylähallituksen järjestäytymiskokous (valitaan varapj., sihteeri ja rahastonhoitaja) ja sen jälkeen tiedotetaan henkilöt niiltä osin.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Taivalkunnan kylät ry pj. Olli Sorva, olli.sorva(at)nokiansahkotalo.fi, www.nokiankylat.fi/taivalkunta, www.facebook.com/taivalkunta/.